Välkommen till kärnan av Web10.nu – teamet som driver passionen bakom varje sida och artikel.

Vi är en grupp individer förenade genom vår gemensamma kärlek till spelindustrin. Från tidiga morgnar framför 8-bitars konsoler till de senaste nätterna med VR-headsets, har vi levt och andats denna dynamiska och ständigt föränderliga värld av spel.

Vår Historia

Web10.nu föddes ur en kombination av professionell nyfikenhet och en ren och skär passion för spel. När vi insåg att vår sammanslagna erfarenhet inom teknik, spelutveckling och media kunde skapa något speciellt, kände vi att det var vår skyldighet att dela det med en större publik.

Vår Mission

Vi skapade Web10.nu med målet att ge en plats för sann och djupgående insikt i spelindustrins framkant. Genom att kombinera vår sammanslagna erfarenhet hoppas vi belysa, informera och inspirera våra läsare att dyka djupare in i den fascinerande världen av spel.

Budskap till Våra Läsare

Vi är här tack vare er – de hängivna spelarna, utvecklarna, teknikentusiasterna och alla däremellan. Era feedback, era frågor och er passion driver oss varje dag. Så tack för att ni gör Web10.nu till den speciella plats den är.

Följ med oss på denna resa genom spelindustrins mest spännande kapitel. Vi lovar att det kommer att vara en resa värd att ta.

Med varmaste hälsningar,

Teamet bakom Web10.nu.