WEBHOTELL

Våre hosting-pakker er for private, små-bedrifter og fagfolk

Starter:
- WordPress
- Basis

For virksomheten:
- Basic webhotell+

Mellomstore bedrifter:
- Avansert
- Premium

Programmer:
- WordPress
- Joomla
- Drupal
- Magento
OPPRETT ET NETTSTED

Lag en nettside i dag

Do it yourself:

Key-Systems GmbH.
Vi laver en administrativ opdatering på .no domæner til Key-Systems GmbH. Det sker for at kunne yde en bedere service for dig.
KONTAKT OSS- Vores supportere sidder klar til på hjælpe dig.
INFORMASJON
Vi besvarer spørsmål i forbindelse med salg, regnskap, og feil vedr. ditt webhotell.

Vi hjelper ikke med webdesign, scripting og programmering. bruk da et IT-forum. Heller ikke support i bruk av programmene (f.eks. frontpage, outlook) eller scriptene du bruker (f.eks. phpBB, phpnuke), der skal du bruke det som er tilgjengelig av support/manualer av produsenten.

Support åpningstider:
Mandag - torsdag : kl. 9 - 16.30
Fredag : kl. 9 - 14

Før du skriver til oss: Sjekk at spørsmålet ditt ikke allerede er besvart i FAQ
Sammendrag:
Evt. kundenr.:
Svar e-post:
Emne:
Beskjed:
Captcha:
Write the captcha-code in the field above